dimarts, 16 de febrer del 2010

Un avió comercial que es disposava a aterrar va estar a punt de xocar amb un ovni

Un avió comercial que es disposava a aterrar a l'aeroport londinenc de Heathrow va estar a prop de xocar contra un objecte volador no identificat (OVNI), segons revelen uns documents del Ministeri britànic de Defensa. El capità d'un vol d'Alitalia es va mostrar tan preocupat per la situació que va arribar a cridar "vigila" al seu copilot després d'observar a sobre del seu avió un objecte de color marró que tenia la forma d'un míssil, indiquen els documents desclassificats aquest dilluns. Aquest misteriós incident va ocórrer en el comtat de Kent, al sud-est d'Anglaterra, el 21 d'abril de 1991 i va ser investigat per l'Autoritat d'Aviació Civil (CAA) i els militars.
El Ministeri de Defensa va decidir tancar el cas com a assumpte no resolt després d'arribar a la conclusió que no era ni un míssil, ni un globus meteorològic ni un coet espacial. Aquest "encontre pròxim" inexplicable va reservar-se en secret als arxius Nacionals de Kew, al sud-oest de Londres, i forma part d'altres casos similars que no han pogut ser aclarits.
L'avió d'Alitalia, un McDonnell Douglas MD80, feia la ruta entre Milà (Itàlia) i Heathrow (Londres) amb 57 persones a bord quan el pilot Achille Zaghetti va observar l'objecte no identificat.

Empordà.info 21 d'octubre de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada