dimecres, 28 d’abril del 2010

La foto del l'OVNI de Montuïri de primavera de 1950


Hem llegit en el web espanyol del negativista Juan Carlos Victorio que la primera fotografia d'un plat volador als Països Catalans, la coneguda imatge que va fer Henry Hausmann Muller, llavors delegat de la productora NO-DO a les Illes Balears, seria  en realitat una rodella de foc com la de les de les festes de Sant Bartomeu, a Montuïri (Mallorca).
No és el primer cop que s’apunta aquesta explicació i realment la imatge bé ho sembla. La instantània es va prendre suposadament al coll de Sa Grava, a Montuïri, a finals del mes de març de 1950 i el motiu del possible engany hagués estat fer una broma, situació que es va donar més d’un cop en l’onada peninsular de l’any 1950. 

1 comentari:

  1. El 20-08-2011 en Montuïri un pueblo de Mallorca sobre las 02:00 de la madrugada y en medio de una verbena, pude ver una gran bola naranja que se acercaba sin ninguna estela detrás. Cuando estuvo sobre nuestras cabezas se apreciaba un especia de luz o luces que giraban alrededor parecido a la imagen del articulo, hizo un giro imposible para un avión y luego al rato desapareció. El mismo pueblo, las mismas fechas y 60 años después!!!

    ResponElimina